SPABEHANDLINGAR

Våra spabehandlingar inkluderar kropp och ansikte. Behandlingarna är inspirerade från vårt Nordiska klimat, och kan ge spännande omväxlingar mellan värme och kyla. Vårt mål är att ge dig en rofylld och välgörande behandling för såväl kropp som sinne. Kom som du är, och låt oss få ta hand om dig.

Vi rekommenderar dig att ta med ett par extra torra underkläder till våra SPA behandlingar.

Nordisk Hydroterapi
Den här lyxiga behandlingen är 2 timmar lång och ger näring och avslappning. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som varsamt tar bort torrheten på huden, och gör den mjuk och len. De gamla hudcellerna avlägsnas med en ljummen mineraliserad handduk. Efter peelingen får du en rofylld helkroppsinpackning med lera. Medan inpackningen verkar njuter du av en unik ismassage i ansiktet som efterföljs av vår egen skalpmassage. Du får skölja av alginpackningen i duschen, och efteråt applicerar terapeuten en välgörande oljeblandning.

Nordisk Aromaterapi
Den här behandlingen är 90 minuter lång och innefattar en behaglig och cirkulationsökande kroppspeeling som du sköljer av i duschen. Terapeuten masserar därefter in en oljeblandning som baseras på aromaterapi, där man använder sig av eteriska (väldoftande) oljor för att behandla olika fysiska eller själsliga tillstånd. Det kan vara en speciell kroppsfunktion man vill påverka – exempelvis muskelsmärtor eller stressymptom – men oljorna verkar också på nervsystemet och på vår allmänna upplevelse av harmoni och välbefinnande. Kroppen packas omsorgsfullt in, och medan oljorna får verka utför terapeuten vår egen skalpmassage.

Nordisk Peloterapi
Den här behandlingen är 90 minuter lång och förbättrar utrensningen samtidigt som energin fylls på. Kroppen behandlas först med en ljummen mineraliserad handduk. Därefter appliceras en kroppsmask av lera som omsluts av en inpackning. Medan produkten verkar och du ligger och kopplar av, applicerar terapeuten ansiktsmask och utför vår egen skalpmassage. Du får därefter skölja av kroppsmasken i duschen, och efteråt applicerar terapeuten en välgörande oljeblandning.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.