SPABEHANDLINGAR KERSTIN FLORIAN

Våra spabehandlingar görs med produkter från spamärket Kerstin Florian. Behandlingarna är populära bland våra kunder och innefattar både lyxiga ansiktsbehandlingar och avslappnande kroppsbehandlingar.

Samtliga spabehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter din huds behov och dina önskemål.

Ansiktsbehandling Kerstin Florian
En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna hos oss på Gilda Skolan. Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad någon som du kan påverka. En fördel med ansiktsbehandlingen är att man märker resultat efter endast en behandling. Men för att uppnå optimalt och mer bestående resultat av behandlingen ska du göra den regelbundet. Rådgör med din terapeut hur ofta du bör gå!

En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 90 minuter att utföra. Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi (apparat), massage, mask och en kräm. Som variant på ansiktsbehandlingen kan du göra tillvalet färgning av fransar och bryn.

Massage Kroppspeeling Kerstin Florian
Den här lyxiga helkroppsmassagen innefattar en behaglig och cirkulationsökande kroppspeeling. Peelingen tar varsamt bort torrheten på huden, och gör den mjuk och len. Efter peelingen får du en rofylld och avslappnande helkroppsmassage.

Kroppspeeling Aroma Kerstin Florian
Den här behandlingen innefattar en behaglig och cirkulationsökande kroppspeeling samt aromaterapi där man använder sig av eteriska (väldoftande) oljor för att behandla olika fysiska eller själsliga tillstånd. Det kan vara en speciell kroppsfunktion man vill påverka – exempelvis hudproblem, muskelsmärtor eller stressymptom – men oljorna verkar också på nervsystemet och på vår allmänna upplevelse av harmoni och välbefinnande. Här arbetar terapeuten med varm olja och personligt utvalda eteriska oljor efter vad du som kund vill uppnå.

Kroppsinpackning Kerstin Florian
Den här behandlingen ger näring och avslappning. Behandlingen börjar med en helkroppspeeling som varsamt tar bort torrheten på huden, och gör den mjuk och len. Efter peelingen får du en rofylld helkroppsinpackning med alger samt en uppfräschande ansiktskur med rengöring, mask och kräm.

Body Firming Detox Kerstin Florian
Den här behandlingen förbättrar utrensningen samtidigt som energin fylls på. Huvudmomenten är kroppspeeling, djupgående massage och vibrationsmassage. Kroppspeelingen är avslappnande samtidigt som den gör att cirkulation förbättras och huden blir mer mottaglig och förberedd för näringsämnen, som är kliniskt testade att ge slimmande effekt. Massage är anpassad för att ge slimmande effekt med serum som innehåller ingefära. En näringsrik kräm avslutar denna behandling och återfuktar huden.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.