Unna dig något extra lyxigt, som kanske att ta hand om just dig! Gilda Skolan utbildar hudterapeuter i avancerad hudvård och erbjuder kunder att komma på behandling till extra förmånligt pris.

Se alla behandlingar i Stockholm här.

Läs om de mest populära just nu nedan.

MicroPen

MICROPEN, MICRONEEDLING (60 min)
1200 kr

MicroPen, microneedling är en effektiv behandling där engångsnålar tränger igenom huden och bildar en hudskada. Skadan utlöser en läkningsprocess som gör att huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Passar dig som vill bli av med slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, stora porer eller akne-ärr.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas 3-6 behandlingar, med 3-6 veckors mellanrum.

Läs mer om MicroPen här.

Se alla behandlingar i Stockholm här.

AHA-behandling-5

AHA EXPRESS, SYRAPENSLING (30 min)
250 kr

AHA Express innebär en quick-fix-syrapensling med AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids). Syrorna fungerar genom en sk kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Huden får en ungdomligare, fräschare hud med mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. AHA-syror har även effekt mot akne samt en blekande effekt på pigmentfläckar. Passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, under totalt 5 veckor.

Se alla behandlingar i Stockholm här.

AHA-behandling-6

ANSIKTSBEHANDLING AHA (90 min)
455 kr

Ansiktsbehandling AHA är en mer djupgående behandling än AHA Express. AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids) fungerar genom en sk kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Huden får en ungdomligare, fräschare hud med mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. AHA-syror har även effekt mot akne samt en blekande effekt på pigmentfläckar. Passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, under totalt 5 veckor.

Se alla behandlingar i Stockholm här.

Epilering

EPILERING, PERMANENT HÅRBORTTAGNING (60 min)
260 kr

Epilering, permanent hårborttagning innebär att oönskad hårväxt tas bort med hjälp av svag elektrisk ström och en engångsnål. Den nedre delen av hårsäcken förstörs permanent. Detta förhindrar återväxt, till skillnad från temporära metoder som rakning, vaxning eller plockning med pincett.

Många upplever oönskad hårväxt som ett stort problem. Det kan till exempel vara en fjunig ”mustasch”, några strån på hakan eller ett långt hår på bröstet. Även män kan uppleva problem med hopväxta ögonbryn, utbredd skäggväxt osv. Genom elektrisk epilering kan man dock enkelt komma ifrån problemet och ta bort hårväxten permanent. Innan behandlingen påbörjas genomförs en konsultation samt upprättande av en behandlingsplan. Du får då klarhet i ungefär hur många behandlingar som kommer att krävas för att få bort ditt oönskade hår. Exakt antal behandlingar går dock ej att fastställa då håret växer i olika cykler – vissa hårsäckar vilar samtidigt som andra är aktiva. För att en hårborttagningsbehandling skall vara effektiv måste hårsäcken befinna sig i den aktiva, hårproducerande, fasen. Därför krävs alltid en serie behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Tänk också på att behandlingsutfallet kan variera något beroende på att behandlingen utförs av en student. All behandling sker under sterila former och med engångsmaterial.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.