MASSAGE

Massage är en av våra vanligaste behandlingar på Gilda Skolan och innebär att terapeuten använder olika tekniker – strykningar, knådningar, glidningar, klappningar eller tryck. En massage är avkopplande samt löser upp spänningar, lindrar värk och ger dig en skön stunds återhämtning.

Klassisk helkroppsmassage, ryggmassage samt lyxmassage ansikte kropp
Vid en klassisk massage använder sig terapeuten av olika handgrepp för att bearbeta kroppens mjukvävnader, det vill säga hud, bindväv, muskler, senor och ligament. Massagen har effekt på många olika plan – inte bara kroppsligt utan även själsligt.

Förutom att behandlingen är avkopplande så slappnar musklerna av och blir mer elastiska, blod- och lymfcirkulationen ökar och smärta lindras. Det beror bland annat på att själva trycket i massagen stimulerar musklerna att dra sig samman, vilket ger ökad genomblödning och syresättning utan att muskeln behöver arbeta.

Massage kroppspeeling Gilda
Den här lyxiga helkroppsmassagen innefattar en behaglig och cirkulationsökande kroppspeeling med saltscrub. Peelingen tar varsamt bort torrheten på huden, och gör den mjuk och len. Efter peelingen får du en rofylld och avslappnande helkroppsmassage.

Massage Gravida
En härlig och avslappnande behandling för dig som väntar barn. Vid massagen används mandel- och avokadoolja med välgörande och näringsrika ämnen. Görs efter tredje graviditetsmånaden.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.