MASSAGE

Massage är en av våra vanligaste behandlingar på Gilda Skolan och innebär att terapeuten använder olika tekniker – strykningar, knådningar, glidningar, klappningar eller tryck. En massage är avkopplande samt löser upp spänningar, lindrar värk och ger dig en skön stunds återhämtning.

Klassisk helkroppsmassage

Vid en klassisk massage använder sig terapeuten av olika handgrepp för att bearbeta kroppens mjukvävnader, det vill säga hud, bindväv, muskler, senor och ligament. Massagen har effekt på många olika plan – inte bara kroppsligt utan även själsligt.

Förutom att behandlingen är avkopplande så slappnar musklerna av och blir mer elastiska, blod- och lymfcirkulationen ökar och smärta lindras. Det beror bland annat på att själva trycket i massagen stimulerar musklerna att dra sig samman, vilket ger ökad genomblödning och syresättning utan att muskeln behöver arbeta.
1 tim (inkl. 15 min konsultation)

massage

Klassisk ryggmassage

Härlig ryggmassage inklusive vibrationsmassage.
30 min (inkl. 10 min konsultation)

Lyxmassage Ansikte Kropp

Lyxig avslappnande helkroppsmassage med skön ansiktsmassage. Arbetar igenom kroppens mjukdelsvävnader.
1 tim 30 min (inkl. 15 min konsultation).

ansiktsbehandling

Massage kroppspeeling Gilda

Den här lyxiga helkroppsmassagen innefattar en behaglig och cirkulationsökande kroppspeeling med scrub. Peelingen tar varsamt bort torrheten på huden, och gör den mjuk och len. Efter peelingen får du en rofylld och avslappnande helkroppsmassage. Arbetar igenom kroppens mjukdelsvävnader.
1 tim 30 min (inkl. 15 min konsultation)

Massage Gravida

En härlig och avslappnande behandling för dig som väntar barn. Vid massagen används mandel- och avokadoolja med välgörande och näringsrika ämnen. Görs efter tredje graviditetsmånaden.
60 min (inkl. 15 min konsultation)

Under kategorin > Massage

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.