MAKE UP

Tvärtemot vad många tror är det faktiskt bra för huden att använda makeup. Det gör att smuts, dammpartiklar och luftföroreningar inte når in till huden utan sätter sig i makeupen, så vi kan tvätta bort dem. Att lägga en makeup är lite som att klä huden.

Med hjälp av en proffsig makeup kan terapeuten lyfta ditt ansikte och skapa närmast magiska effekter – du kan framhäva och trolla bort, tona ned, mejsla fram och skapa illusioner.

Var och en av oss har genom våra gener fått en viss grundton i huden, på samma sätt som vi har vår egen unika hårfärg och ögonfärg. Och de individuella grundfärgerna förändras egentligen inte genom livet. Det är denna naturliga, medfödda färgpalett som avgör vilka färger som klär oss och skapar ett harmoniskt utseende. Terapeuten är utbildad på att läsa av vilka färger som klär dig och kan därefter sminka dig på ett snyggt och naturligt sätt.

Dagsmakeup

En dagsmakeup innebär en lätt färgad makeup som går ton i ton med huden. Oftast används matta ögonskuggor som är blandade, utan skarpa gränser. Ögonmakeupen utgår alltid från ögats form.
30 min (inkl. 5 min konsultation)

makeup

Festmakeup

På kvällen och till fest läggs oftast en kraftigare ögonskugga och en eyeliner. På kvällen kan det passa med glitter i ögonskuggorna.
1 tim (inkl. 10 min konsultation)

Under kategorin > Makeup

Boka make up i Göteborg, Malmö och Stockholm. I fräscha salonger och till attraktiva priser.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.