KROPPSBEHANDLINGAR GILDA

Njut av en avslappnande kroppsbehandling där näringsrika och välgörande produkter appliceras på hela kroppen.

Elektroterapi kropp
Elektroterapi är en behandlingsform där man leder ström genom kroppen för att förstärka effekten av behandlingen. För kroppen kan det till exempel handla om cellulitbehandling, cirkulationsökning eller utrensande/detox. Terapeuten väljer den metod som passar dig bäst.

Kroppspeeling Express
Behaglig och cirkulationsökande peeling med saltscrub. Peelingen tar bort döda hudceller och gör din hud slät och fin.

Kroppsinpackning Express
Behaglig och avslappnande behandling med torrborstning och inpackning. Torrborstningen ökar cirkulationen i huden, håller huden slät och fin samt motverkar celluliter. Inpackning väljs efter dina behov och önskemål.

Ryggbehandling
Välgörande behandling med skön massage. Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken typ av behov din rygg har. Efter det görs en djuprengöring, porrengöring, elektroterapi (apparat), massage, mask och en kräm.

Hudslipning och muskelstimulering Säte och Lår
Avancerad mekanisk peeling i kombination med AHA-syror. Behandlingen stramar upp och ger ett lyft till säte och baksida lår. Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas cirka 10 behandligar, där de första fyra bör göras med en veckas mellanrum, därefter med två till tre veckors mellanrum.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.