HÅRVÄXT OCH HUDFÖRÄNDRINGAR

På Gilda Skolan erbjuder vi nedan behandlingar för att ta bort oönskad hårväxt eller hudförändringar.

Accurett pen frysbehandling

Borttagning av åldersfläckar,vårtor, fibrom (missprydande hudflikar) och större milier genom lokal frysning. Det tar ca 5–10 sekunder att frysa bort hudförändringar. Oftast räcker det med en till tre behandlingar för önskat resultat.

Konsultation av läkare ska ha gjorts innan gällande pigmenterade fläckar.
30 min (inkl. 5 min konsultation)

accurett-pen-behandling

Diatermi

Diatermi betyder ”genom värme”. Med diatermi kan man bränna bort hudförändringar som ytliga blodkärl, milier och fibrom (missprydande hudflikar).
30 min (inkl. 5 min konsultation)

Epilering

Elektrisk epilering innebär att oönskad hårväxt tas bort permanent med hjälp av svag elektrisk ström och en engångsnål. Det kan till exempel vara en fjunig ”mustasch”, några strån på hakan eller ett långt hår på bröstet. Även män kan uppleva problem med hopväxta ögonbryn, utbredd skäggväxt osv. Elektrisk epilering används framför allt i ansiktet men fungerar också på kroppen om det inte handlar om för stora områden (det blir för tidskrävande).
60 min (inkl. 10 min konsultation)

Vaxning

Vaxning är en temporär hårborttagningsmetod som fungerar mycket bra för såväl ben och bikinilinje, samt mage, rygg, armar och armhålor. Fördelen med vaxning är att hårstrået kommer upp med hårroten, vilket fördröjer utväxten. Normalt dröjer det mellan 4 och 5 veckor innan håret kommer upp igen.

Vid all vaxning gäller att håret bör vara från en halv centimeter för att resultatet skall bli så bra som möjligt.
30 min (inkl. 5 min konsultation) – undantag vax hela ben som tar 1 tim

Under kategorin > Hårväxt och Hudförändringar

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.