Gilda Skolans prisvärda behandlingar görs av studerande till vår hud- och spaterapeututbildning. Allt från lyxigare massage- och ansiktsbehandlingar, till enklare behandlingar som manikyr, pedikyr och vaxning finns på menyn.

Se alla behandlingar i Malmö här

Läs om de mest populära just nu nedan.

Ansiktsbehandling-3

ANSIKTSBEHANDLING (90 min)
445 kr

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna hos oss på Gilda Skolan. Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad något som du kan påverka.

Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål. En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 90 minuter att utföra. Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi (apparat), massage, mask och en kräm.

Se alla behandlingar i Malmö här

AHA-behandling-3

ANSIKTSBEHANDLING AHA (90 min)
475 kr

Ansiktsbehandling AHA passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.

I behandlingen görs en syrapensling med AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids). Syrorna fungerar genom en sk kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Huden får en ungdomligare, fräschare hud med mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. AHA-syror har även effekt mot akne samt en blekande effekt på pigmentfläckar.

Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, hudanalys, AHA-syra, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi (apparat), massage, mask och en kräm.

Se alla behandlingar i Malmö här

MicroPen-3

MICROPEN, MIKRONÅLNING (60 min)
1050 kr

Mikroneedling passar dig som vill bli av med slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, stora porer eller akne-ärr.

Behandlingen är en revolutionerande teknik där ett flertal nålar tränger ner i huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningsprocess som gör att huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Under behandlingen läggs dessutom på ett serum med aktiva ämnen, som normaliserar hudbarriären, lugnar och återfuktar även den mest känsliga huden.

Behandlingen görs på ansikte, hals och dekolletage eller valfritt område.
Läs mer här

Se alla behandlingar i Malmö här

Manikyr-3

KLASSISK MANIKYR (60 min)
295 kr

En klassisk manikyr passar dig som vill ha finare händer och fingernaglar.

Huvudmomenten i behandlingen är peeling, nagelvård, nagelpolering, skön hand- och underarmsmassage samt en snygg lackning (frivillig).

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.