Gilda Skolan presenterar: över 80 prisvärda studentbehandlingar – allt från lyxigare massage- och ansiktsbehandlingar, till enklare behandlingar som manikyr, pedikyr och vaxning.

Se alla behandlingar i Göteborg här.

Läs om de mest populära just nu nedan.

Sono Effect-behandling-2

SONO EFFECT, ULTRALJUD (90 min)
605 kr

Sono Effect är en världsunik ultraljudsbehandling som reducerar rynkor, stramar upp huden och minskar eventuella ärr.

Ultraljud är ljud med en frekvens högre än den översta gränsen för människans hörsel. Med hjälp av snabba frekvensväxlingar uppstår pulserande tryckförändringar som bland annat leder till aktivering av kollagenbildningen samt formning och åtstramning av kollagenfibrer.

Se alla behandlingar i Göteborg här.

Ansiktsbehandling-vitamin-c-2

ANSIKTSBEHANDLING VITAMIN C (90 min)
445 kr

Ansiktsbehandling Vitamin C är en riktig glow-behandling som passar dig med matt och livlös hud, samt åldrande hud och pigmentfläckar.

I ansiktsbehandling Vitamin C använder vi oss av C-vitamin, en antioxidant som har mycket goda hudföryngrande egenskaper. Vitaminet stimulerar cellförnyelsen och skänker huden nytt liv och lyster. C-vitamin har också stärkande effekt på kärl och jämnar ut hudtonen. Den har även en dämpande effekt på pigmentfläckar.

Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, hudanalys, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, c-vitamin, elektroterapi, massage, mask och en kräm.

Se alla behandlingar i Göteborg här.

Elektroterapi kropp-2

ELEKTROTERAPI KROPP (90 min)
230 kr

Passa på att förnya din kropp inför sommarsäsongen! Elektroterapi är en behandlingsform som görs med elektrisk apparat för att förstärka effekten. Det kan till exempel handla om cellulitbehandling, cirkulationsökning eller utrensande/detox. Terapeuten väljer den metod som passar dig bäst.

Se alla behandlingar i Göteborg här.

Vaxning-2

VAX HALVA BEN (30 min)
260 kr

Passa på att vaxa benen inför sommarsäsongen! Vaxning är en temporär hårborttagningsmetod som fungerar mycket bra för såväl ben och bikinilinje, samt mage, rygg, armar och armhålor. Fördelen med vaxning är att hårstrået kommer upp med hårroten, vilket fördröjer utväxten. Normalt dröjer det mellan 4 och 5 veckor innan håret kommer upp igen. Utväxten blir också mjukare jämfört med rakning. Regelbunden vaxning kan till och med minska hårväxten på ben, armar och i armhålor.

Vid all vaxning gäller att håret bör vara från en halv centimeter för att resultatet skall bli så bra som möjligt.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.