Gilda Cosmetic

Gilda Skolans behandlingar görs med produkter från skolans dotterföretag Gilda Cosmetic AB. Gilda är en professionell, avancerad hudvårdsserie där varje ingrediens är vald med stor omsorg och används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden. Serien är framtagen av grundaren till Gilda Skolan och bygger på gedigen kunskap om huden.

För att resultatet av våra behandlingar ska kvarstå och förhöjas ger våra studenter råd och tips om vilka produkter som är anpassade för just din hud och dina önskemål.

Produkterna finns till försäljning på skolan, Gilda Cosmetic online butik samt hos utvalda hudvårdssalonger runtom i landet.

AKTUELL PRODUKTKAMPANJ
Under juli och augusti månad får du 20% rabatt på tre av våra fantastiska ansiktsmasker; Hydra Performance Mask som är fuktgivande, Calming Mask som är lugnande samt Refining Peeling Mask som är djuprengörande och exfolierande. En inpackning för din hud är lika viktig som en inpackning för ditt hår. Välj mask efter önskad effekt. Gäller t.o.m. 31 augusti 2019.

Hydra Performance Mask: 335 kr (ord. pris 419 kr)
Calming Mask: 287 kr (ord. pris 359 kr)
Refining Peeling Mask: 335 kr (ord. pris 419 kr)