frsikvård massage

Friskvård massage

Många företag erbjuder friskvårdsbidrag till sina anställda för att öka personalens välmående. Ett friskvårdsbidrag är ett på förhand fastställt belopp som en arbetsgivare erbjuder sina anställda att använda för att betala för massage, motion och annan friskvård.

Vilka behandlingar godkänns?

Du som har friskvårdsbidrag kan utnyttja detta till Gilda Skolans massage behandlingar. Behandlingar som omfattas är Klassisk Helkroppsmassage, Klassisk Ryggmassage och Lyxmassage Ansikte Kropp.

Behandlingar som är skönhetsvård omfattas inte av reglerna för skattefri friskvård. Med skönhetsvård menas behandlingar med huvudsakligt kosmetiskt syfte. Till exempel pedikyr, manikyr, hårborttagning, bryn- och lash lift och olika typer av ansiktsbehandlingar.

Olika sätt att betala

Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

 • Kvitto till arbetsgivare
  När du lämnar kvitto för friskvård till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Bokning sker precis som vanligt, online eller via telefon. Även betalning sker som vanligt, på plats hos oss. Säg till innan du betalar att du önskar ett kvitto som gäller för friskvård. Då lägger vi in alla uppgifter på kvittot som arbetsgivare brukar behöva. Spara det kvitto du får.
 • Ansluten till Epassi friskvård
  Du som har friskvård via Epassi kan betala på nedan sätt.

  1. Betala för friskvård med Epassi appen
  När du betalar för din friskvård med Epassi appen genomför du bara betalningen och visar kvittot i kassan. Obs! Vänta med att betala till du är framme hos oss då du får en kod som gäller i 15 minuter som ska visas upp i vår reception.

  2. Betala för friskvård med Epassi onlinetjänst
  Med Epassi onlinetjänst kan du betala för din friskvård online. Logga in på ditt Epassikonto i webbläsaren, välj ”onlinebetalning” och skriv in leverantör Gilda Skolan. Följ instruktionerna och genomför betalningen. Du får då ett kvitto att visa upp för betalningsmottagaren. Därefter är det bara att njuta av din friskvård!
  Till Epassi
 • Bokadirekts friskvårdskort
  Du som har friskvårdsbidrag kan använda det genom att köpa Bokadirekts digitala friskvårdskort (giltigt i ett år). Sedan kan du boka massage via Gilda Skolan eller andra företag som är anslutna till Bokadirekt.
  Till Bokadirekt
 • Gilda Skolans friskvårdsklippkort
  Du som har friskvårdsbidrag som överstiger summan av en massage kan köpa friskvårdsklippkort på önskat antal massager. Våra klippkort har en giltighetstid på ett år efter inköp vilket innebär att du kan köpa nu och nyttja sen. Klippkortet på massage friskvård är personligt. Se ”Kvitto till arbetsgivare” ovan vad som gäller angående uppgifter till din arbetsgivare.

 

Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar? Hör av dig till koordinatorgilda@gilda.se

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.