Ge din hud nytt liv och stråla av lyster! Vitamin C är en antioxidant som finns naturligt i huden. En C-vitamin behandling motverkar linjer och rynkor och fungerar bra mot pigmentförändringar och ytliga kärl. Dessutom stärks hudens naturliga skydd mot UV strålning och radikaler. Unna dig denna grymma vitaminboost för ansiktet redan idag!

Under kategorin > Avancerade ansiktsbehandlingar

c vitamin behandling

Hur går C-vitamin behandlingen till?

Vi rekommenderar att man först bokar in en Ansiktsbehandling C-vitamin på 90 minuter. I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, elektroterapi där vi slussar Vitamin C djupare ner i huden, en lång skön massage, mask, Vitamin C serum och kräm. Därefter kan man gå en kur och boka in kortare behandlingar, antingen på en timme eller 30 minuter.

Vitamin C är väldigt instabil i produkter och kan endast bevaras om den isoleras från vätska och syre. Vårt Vitamin C-serum innehåller endast tre ingredienser, detta gör serumet stabilt och mycket verkningsfullt.

Fördelar och resultat med C-vitamin behandling?

  • Vitamin C behövs för bildandet av kollagen och elastin i huden
  • Fria radikaler finns överallt och får huden att åldras fortare. Vitamin C är en antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler
  • Finns naturligt i överhuden och fungerar som ett skydd mot UV skador
  • När vi solar och röker sjunker halten av Vitamin C i huden
  • Motverkar linjer och rynkor
  • Ger lyster till huden
  • Vitaminboost till huden
  • Skyddar mot UV – strålning
  • Bra mot pigmentförändringar och ytliga kärl

Biverkningar, eftervård och uppföljning av C-vitamin behandling

Vårt Vitamin C-serum är väldigt kraftfullt, har du känslig hud rekommenderar vi att du blandar ut det med din kräm eller ett annat serum i början så huden hinner vänja sig. Det kan uppstå en rodnad i huden efter behandlingen, detta är en normal reaktion och brukar gå över samma dag.

Hur ofta bör man gå för bäst resultat?

För att få synliga resultat bör man gå på en kur på 1–2 gånger i veckan i 4-6 veckor. För bäst resultat bör du använda C-Vitamin hemma både under och efter kuren.

BOKA BEHANDLING

 

STOCKHOLM
Boka C-vitamin behandling i Stockholm
Under kategorin > Avancerade ansiktsbehandlingar

GÖTEBORG
Boka C-vitamin behandling i Göteborg
Under kategorin > Avancerade ansiktsbehandlingar

MALMÖ
Boka C-vitamin behandling i Malmö
Under kategorin > Avancerade ansiktsbehandlingar