AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR GILDA

Våra avancerade ansiktsbehandlingar passar bra till dig som tidigare har gjort en klassisk ansiktsbehandling, och som vet vad din hud är i behov av. Den avancerade ansiktsbehandlingen fokuserar nämligen på ett specifikt problem såsom förbättring av pigmentförändringar, att skapa lyster, reducering av akneärr eller föryngrande och uppstramande effekt.

Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål.

Ansiktsbehandling AHA

I ansiktsbehandling AHA görs en syrapensling med AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids). Syrorna fungerar genom en så kallad kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Huden känns fräschare och får mycket mer lyster. Syrorna binder även fukt i huden vilket gör linjer och rynkor grundare. AHA-syror har även god effekt mot akne och pigmentförändringar. Passar dig med akne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, glåmig hud med mera.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, i 4-6 veckor.

TPRX

TPRX är en djupgående och kraftfull peeling som skapar föryngring i huden, utan att använda slipmedel eller nålar och utan att orsaka någon smärta. Peelingen används på ansiktet och rekommenderas särskilt för rejuvenering, pigmenteringar inklusive melasma samt ärr såsom akneärr. Huden blir slätare, fylligare och hudtonen jämn med en omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas 4-6 behandlingar, med 1-2 veckors mellanrum.

TPRX – före och efter en behandling.

Ansiktsbehandling Vitamin C

I ansiktsbehandling Vitamin C använder vi oss av C-vitamin, en antioxidant som har mycket goda hudföryngrande egenskaper. Vitaminet stimulerar cellförnyelsen och skänker huden nytt liv. C-vitamin har också stärkande effekt på kärl och jämnar ut hudtonen. Den har även en dämpande effekt på pigmentfläckar.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, under totalt 5 veckor.

MicroPen

Micropen är en revolutionerande teknik där ett flertal nålar tränger ner i huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningsprocess som gör att huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.

Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Passar dig som vill bli av med slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, stora porer eller akne-ärr.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas 3-6 behandlingar, med 3-6 veckors mellanrum.

MicroPen effektstudie akneärr – före och efter sex behandlingar.

Kund: ”Jag är så otroligt glad och tacksam för denna behandling. Jag led verkligen av mina akneärr. Det var det enda jag såg när jag tittade i spegeln och jag använde mängder med smink för att dölja det. Behandlingen har verkligen gett mig en ökad självkänsla och nu känner jag mig bekväm att gå utan smink som jag inte har gjort på tio år”.

Sono Effect ultraljud

Sono Effect är en världsunik, smärtfri ultraljudsbehandling för bland annat rynkreducering, huduppstramning och ärrbehandling.

Ultraljud är ljud med en frekvens högre än den översta gränsen för människans hörsel. Behandlingen bygger på en banbrytande LDM-teknik (Local Dynamic Micromassage) där två ultraljudsvågor snabbt flyttas fram och tillbaka.

Med hjälp av de snabba frekvensväxlingarna uppstår pulserande tryckförändringar som ger en stark tryck- och dragrörelse i vävnaden. Detta leder bland annat till aktivering av kollagenbildningen samt formning och åtstramning av kollagenfibrer.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 2 ggr/vecka, under totalt 3-6 veckor.

Sono Effect effektstudie healthy ageing – före och efter tio behandlingar.

Kund: ”Min kusin blev nästan chockad när vi träffades. Vad har hänt, vad har du gjort, du har tappat minst 20 år. Nu vet jag att behandlingen lämnar ett synbart resultat, dessutom är behandlingen smärtfri.”

Hudslipning

Avancerad mekanisk peeling i kombination med AHA-syror. Har en välgörande effekt på linjer och stora porer samt ger en jämn och smidig hud. Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas cirka 10 behandlingar, där de första fyra bör göras med en veckas mellanrum, därefter med två till tre veckors mellanrum.

AquaSonic

AquaSonic är en effektiv och modern ultraljudsbehandling. Behandlingen är skonsam men kraftfull med effekter som djuprengöring, mikromassage samt allmän hudföryngring. Behandlingen passar alla hudtyper, även den mest känsliga och är lämplig året om. Resultatet är en smärtfri porrengöring, lyster, fräschör och sammetslen hud.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.