AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING

En avancerad ansiktsbehandling passar bra till dig som tidigare har gjort en klassisk ansiktsbehandling, och som vet vad din hud är i behov av. Den avancerade ansiktsbehandlingen fokuserar nämligen på ett specifikt problem såsom förbättring av pigmentförändringar, att skapa lyster, reducering av akneärr eller föryngrande och uppstramande effekt.

Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål.

Ansiktsbehandling AHA

I ansiktsbehandling AHA görs en syrapensling med AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids). Syrorna fungerar genom en så kallad kemisk peeling som går djupare ner i huden än en vanlig kornpeeling och ger den friska och nya huden, som befinner sig undertill, en möjlighet att komma upp till ytan. Huden känns fräschare och får mycket mer lyster.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, i 4-6 veckor.
1 tim 30 min (inkl. 15 min konsultation)

ansiktsbehandling-aha

TPRX

TPRX är en djupgående och kraftfull peeling som skapar föryngring i huden, utan att använda slipmedel eller nålar och utan att orsaka någon smärta. Peelingen används på ansiktet och rekommenderas särskilt för rejuvenering, pigmenteringar inklusive melasma samt ärr såsom akneärr. Huden blir slätare, fylligare och hudtonen jämn med en omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas 4-6 behandlingar, med 1-2 veckors mellanrum.
30 min (inkl. 5 min konsultation)

Ansiktsbehandling Vitamin C

I ansiktsbehandling Vitamin C använder vi oss av C-vitamin, en antioxidant som har mycket goda hudföryngrande egenskaper. Vitaminet stimulerar cellförnyelsen och skänker huden nytt liv. C-vitamin har också stärkande effekt på kärl och jämnar ut hudtonen. Den har även en dämpande effekt på pigmentfläckar.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 1-2 ggr/vecka, under totalt 5 veckor.
1 tim 30 min (inkl. 15 min konsultation)

c vitamin behandling

MicroPen, mikronålning

Micropen är en revolutionerande teknik där ett flertal nålar tränger ner i huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningsprocess som gör att huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden.

Stramar upp huden, minskar linjer och akneärr, samt ger en allmän hudföryngring. Görs på ansikte, hals och dekolletage eller valfritt område.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas 1 behandling i veckan i 3-6 veckor.
1 tim (inkl. 10 min konsultation)

Sono Effect Ultraljud

Sono Effect är en fantastisk, smärtfri ultraljudsbehandling för en yngre, fastare och friskare hud. Behandlingen lämpar sig även för läkning av nytillkomna ärr samt för att lugna inflammatoriska tillstånd vid akne och rosacea. Du kan även notera en viss porminskning.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas behandling 2 ggr/vecka, under totalt 3-6 veckor.
1 tim 30 min (inkl. 15 min konsultation)

sono-effect

Hudslipning

Avancerad mekanisk peeling i kombination med AHA-syror. Har en välgörande effekt på linjer och stora porer samt ger en jämn och smidig hud.

Du bör gå de antal behandlingar och använda de produkter som studenten rekommenderar. Vanligtvis rekommenderas cirka 10 behandlingar, där de första fyra bör göras med en veckas mellanrum, därefter med två till tre veckors mellanrum.
1 tim (inkl. 10 min konsultation)

AquaSonic

Fantastisk behandling som är perfekt för dig som vill få en sammetslen hy med vacker lyster. Den smärtfria porrengöringen rengör din hud på djupet med hjälp av ultraljud. Resultat blir mer lyster, fräschör en lenare och skinande hy.
1 tim (inkl. 10 min konsultation)

aquasonic-behandling

Under kategorin > Avancerade ansiktsbehandlingar Gilda

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.